Open position: customer success manager

Open position: customer success manager

Author:
Linnéa Ivarsson

Vill du vara en del av ett snabbväxande företag inom techbranshen? Brinner du för att skapa och vårda goda kundrelationer? Är du intresserad av att utbilda nya kunder och ta hand om dem i deras kundresa? Ta då chansen och sök till rollen som Customer Success Manager på Fieldly!


Om dig

Som person tror vi att du är driven, ambitiös och brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är kreativ, pedagogisk och har förmågan att arbeta proaktivt. Vi tror också att du lär dig snabbt, och har ett speciellt intresse för att lära dig om ny teknik. Vidare gillar du att jobba i ett snabbväxande företag och trivs med att ha och ta stort ansvar. Helt enkelt tror vi att du är en utpräglad problemlösare med kundernas bästa för ögonen.


Om rollen

Som Customer Success Manager bygger, vårdar och utvecklar du våra kundrelationer. Du håller koll på våra kunders behov och önskemål och ser till att de får det stöd de behöver för att ha maximal nytta av att använda Fieldly. I rollen som Customer Success Manager ansvarar du också för att våra nya kunder kommer igång med Fieldly på bästa möjliga sätt. Du hjälper kunderna att lära sig hur systemet fungerar, och ser till att inlärningsprocessen flyter på smidigt. Du följer därefter kundens resa, informerar om nya features, håller i möten och hjälper kunden att växa in i systemet.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av en liknande roll. Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, teknik, kommunikation, försäljning eller närliggande område är meriterande. Inom Fieldly talas förutom svenska mycket engelska, därför är det viktigt att du förstår och kan göra dig förstådd utan problem även på engelska. Vi förutsätter även att du har goda tekniska kunskaper och ett intresse för smart teknik och mjukvara.


Om Fieldly

Fieldly är ett snabbväxande företag med ett tydligt mål: att bygga framtidens digitala byggbransch. Hos oss är varje medarbetare en viktig del av teamet. På Fieldly blir du ingen kugge i något stort och tråkigt maskineri, utan en uppskattad kollega och medarbetare som löser viktiga utmaningar, får stort utrymme och ansvar, och bidrar till hela företagets utveckling. Fieldly har kontor på nybyggda Studio i centrala Malmö, ett stenkast från Malmö C.


Omfattning

Heltid.


Redo att söka?

Skicka ditt CV och personliga brev till oss på job@fieldly.com

Urval sker löpande.  Seach
Don't miss important updates from Fieldly
Enter your email below to subscribe
Success!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Read more
ProductPricingSolutionsAboutResourcesSupport
Fieldly AB © 2023. All Rights Reserved