BYGGMÄSTAR'N I SKÅNE

Emma Ljungberg är arbetsledare på Byggmästar’n i Skåne. Emma har arbetat på bolaget i fyra år och har använt Fieldly sedan 2015.

BYGGMÄSTAR'N I SKÅNE

Emma Ljungberg, Arbertsledare

Hur har Byggmästarn’s arbete förändrats sedan du/ni började använda Fieldly?

Dokument, skyddsronder och andra rapporter förvaras digitalt och går att komma åt var man än befinner sig. Innan Fieldly gjorde vi tidrapporterna via fjärrskrivbordet på vår dator. Nu kan vi göra dem när som helst.

Vilka funktioner i Fieldly tycker ni bäst om? Vad har Byggmästar’n mest nytta av?

Att checklistorna finns samlade gör att man vet var man hittar dem. Att allt sparas och dokumenteras digitalt är en klar fördel. Byggdagboken synkar med väder och personal, det är också väldigt bra. Det bästa är att ha allt samlat på ett ställe. Och det är mycket enklare att sprida information till alla som behöver den.

Om Byggmästar’n i Skåne

Byggmästar’n är familjeföretaget vars VD utsågs till Årets största kvinnliga företagare 2017. Med en omsättning kring miljarden och kunder inom såväl offentlig sektor som privat näringsliv räknar Byggmästar’n västra Skåne med omnejd till sitt verkningsområde.Det går med andra ord ganska för Byggmästar’n, som alltsedan verksamheten drog igång 1993, haft ambitionen att utgöra ett regionalt komplement och alternativ till de stora rikstäckande byggföretagen.

Ready to get started? Our team is here to help.

GET STARTED
ProductPricingSolutionsAboutResourcesSupport
Fieldly AB © 2023. All Rights Reserved